Alle ballen op de

JEUGDOPLEIDING

JEUGD
OPLEIDING

VOETBALLEN BIJ RAPPLEZIER EN ONTWIKKELING

SV RAP is een ambitieuze voetbalclub met een duidelijke visie. Als jeugdopleidingsclub hoeven wij niet de grootste club te worden, maar wel de beste van Amstelveen en omstreken ten aanzien van de jeugdopleiding.

Speerpunten van SV RAP zijn o.a.:
– Professionaliseren jeugdopleiding
– Jeugd(voetballers) kennis leren maken met trainer en coachingsopleidingen
– Scheidsrechteropleidingen aanbieden

HOE KAN IK MIJN KIND AANMELDEN?

Nieuwe leden kunnen zich het gehele jaar door melden bij SV RAP. Alle spelers die bij SV RAP willen komen voetballen dienen eerst een inschrijfformulier via de KNVB website in te vullen. We nemen dan contact met je op.

Jeugdspelers ontvangen na ontvangst van het formulier een uitnodiging voor een proeftraining. Er vindt dan ook een kennismakingsgesprek met de ouder(s)/verzorger(s) plaats.

IS ER OOK EEN PROEFTRAINING MOGELIJK?

Zeker! Alle aspirant leden die ons inschrijfformulier invullen worden eerst uitgenodigd voor drie proeftrainingen. Ook vindt een gesprek met de ouder(s)/verzorger(s) plaats.

WAT KOST VOETBALLEN BIJ SV RAP?

Hieronder vind je de hoogte van de contributie voor het seizoen 2023/2024. De peildatum voor de leeftijd is aan het begin van het seizoen, op 1 september.

Categorie

Mini

Jeugd

Senioren

Niet-spelend

Leeftijd

t/m 6

7 t/m 17

18+

alle

Contributie

€100

€200

€300

€85

Nieuwe leden betalen eenmalig €25 administratiekosten. Een niet-spelend lid mag wel trainen, maar niet aan activiteiten van de KNVB meedoen.

Voor de inning van de contributie werken wij samen met ClubCollect. Aan het begin van het seizoen (september/oktober) ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek. Je kunt het hele bedrag in één keer via iDeal betalen of gespreid betalen middels een automatische incasso.

Niemand Buitenspel

Wij doen mee aan het Niemand Buitenspel programma van de ING. Bij SV RAP vinden we dat iedereen moet kunnen voetballen, ongeacht je financiële situatie. Er zijn lokale en landelijke voorzieningen om te helpen met bijvoorbeeld het betalen van de contributie en/of sportkleding. Ga naar ing.nl/niemandbuitenspel om te bekijken wat voor jou mogelijk is.

Op het inschrijfformulier van SV RAP kan je aangeven of je wilt dat een financieel contactpersoon van onze club belt om de opties door te nemen.

https://svrap.nl/wp-content/uploads/2023/11/20220369-ING-banner-Contributie_728x905-640x79.jpg
WELKE JEUGDELFTALLEN ZIJN ER?

We hebben op dit moment bij de Jongens teams van de O8 t/m O18. Bij de Meisjes hebben we teams van de O10 t/m O14. Ons doel is dat alle spelers de volledige jeugdopleiding bij SV RAP kunnen doorlopen en door kunnen stromen naar onze seniorenelftallen.

Bekijk voor meer informatie de Teams pagina.

WAAR KAN IK DE SV RAP CLUBKLEDING AANSCHAFFEN?

Bij Voetbalshop.nl Amstelveen kan je terecht voor onze clubcollectie. Samen met het Jeugdbestuur heeft Voetbalshop.nl een prachtig en exclusief SV Rap shirt ontwikkeld. Naast het shirt hebben wij een complete trainingslijn samengesteld en een SV RAP rugtas. Op het shirt na is de SV RAP kledinglijn van Nike. Een flyer met de clubcollectie is hier te downloaden.

Winkel:
Voetbalshop.nl Amstelveen
Kostverlorenhof 147, Amstelveen
020-8225179
amstelveen@voetbalshop.nl

INSCHRIJVEN

VIA DE KNVB WEBSITE

Vragen?
hjo@svrap.nl

https://svrap.nl/wp-content/uploads/2023/11/20220369-Social-Contributie-1200x1200px.jpg
Word Lid 7
Word lid 3
Word lid 5
Word lid 8