In onze

LEDENADMINISTRATIE

LEDEN
ADMINISTRATIE

LIDMAATSCHAPWORD OOK LID

Met een lidmaatschap van SV RAP ben je onderdeel van een levendige en gezellige vereniging, die je de kans biedt om je (sportief) te ontwikkelen, te verbinden met anderen en vooral heel erg te vermaken.

WANNEER EN HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

Nieuwe leden kunnen zich het gehele jaar door melden bij S.V. RAP. Alle spelers die bij S.V. RAP willen komen voetballen dienen eerst een inschrijfformulier via de KNVB website in te vullen. We nemen dan contact met je op.

Jeugdspelers ontvangen na ontvangst van het formulier een uitnodiging voor een proeftraining. Er vindt dan ook een kennismakingsgesprek met de ouder(s)/verzorger(s) plaats.

WAT KOST VOETBALLEN BIJ SV RAP?

Hieronder vind je de hoogte van de contributie voor het seizoen 2023/2024. De peildatum voor de leeftijd is aan het begin van het seizoen, op 1 september.

Categorie

Mini

Jeugd

Senioren

Niet-spelend

Leeftijd

t/m 6

7 t/m 17

18+

alle

Contributie

€100

€200

€300

€85

Nieuwe leden betalen eenmalig €25 administratiekosten. Een niet-spelend lid mag wel trainen, maar niet aan activiteiten van de KNVB meedoen.

Voor de inning van de contributie werken wij samen met ClubCollect. Aan het begin van het seizoen (september/oktober) ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek. Je kunt het hele bedrag in één keer via iDeal betalen of gespreid betalen middels een automatische incasso.

Niemand Buitenspel

Wij doen mee aan het Niemand Buitenspel programma van de ING. Bij SV RAP vinden we dat iedereen moet kunnen voetballen, ongeacht je financiële situatie. Er zijn lokale en landelijke voorzieningen om te helpen met bijvoorbeeld het betalen van de contributie en/of sportkleding. Ga naar ing.nl/niemandbuitenspel om te bekijken wat voor jou mogelijk is.

Op het inschrijfformulier van SV RAP kan je aangeven of je wilt dat een financieel contactpersoon van onze club belt om de opties door te nemen.

https://svrap.nl/wp-content/uploads/2023/11/20220369-ING-banner-Contributie_728x905-640x79.jpg
HOE GEEF IK EEN WIJZIGING OF OPZEGGING DOOR?

Wijzigingen in je adres, telefoonnummer of e-mailadres kan je doorgeven via ledenadministratie@svrap.nl. Heb je helaas moeten beslissen om te stoppen met voetballen of om naar een andere club te gaan? Dan moet je dit uiterlijk op 31 mei van het lopende seizoen per mail doorgeven.

HEB IK EEN OVERSCHRIJVING NODIG?

Alleen spelers die in het nieuwe seizoen in categorie A willen uitkomen moeten uiterlijk op 15 juni van het lopende seizoen een overschrijving aanvragen. Dit geldt ook als je nu niet speelt, maar in de afgelopen drie jaar wel hebt gevoetbald. Op deze pagina van de KNVB is het onderscheid tussen de A en B categorie te vinden. Het verzoek tot inschrijving doe je bij de nieuwe vereniging. Op het inschrijfformulier kan je de naam van je oude vereniging en je KNVB relatiecode invullen.

In alle gevallen kunnen we je alleen inschrijven bij S.V. RAP als je bij je oude club aan alle financiële verplichtingen voldaan hebt.

WAAR KAN IK DE SV RAP CLUBKLEDING AANSCHAFFEN?

Bij Voetbalshop.nl Amstelveen kan je terecht voor onze clubcollectie. Samen met het Jeugdbestuur heeft Voetbalshop.nl een prachtig en exclusief S.V. Rap shirt ontwikkeld. Naast het shirt hebben wij een complete trainingslijn samengesteld en een S.V. RAP rugtas. Op het shirt na is de S.V. Rap kledinglijn van Nike. Een flyer met de clubcollectie is hier te downloaden.

Winkel:
Voetbalshop.nl Amstelveen
Kostverlorenhof 147, Amstelveen
020-8225179
amstelveen@voetbalshop.nl

KAN IK OOK EEN HEEL NIEUW TEAM INSCHRIJVEN?

Dat kan, voor de zaterdag senioren hebben we voor het komende seizoen nog ruimte voor nieuwe heren en dameselftallen. Speel je thuiswedstrijden op onze prachtige velden en geniet van de sfeer in de kantine. Een clubscheidsrechter voor iedere wedstrijd regelen wij. Neem voor het inschrijven van een nieuw team eerst contact op met onze secretaris (secretaris@svrap.nl). Het niveau is niet belangrijk, de gezelligheid wel!

INSCHRIJVEN

VIA DE KNVB WEBSITE

https://svrap.nl/wp-content/uploads/2023/11/20220369-Social-Contributie-1200x1200px.jpg
Word Lid 7
Word lid 2
Word lid 9
Word lid 3
Word lid 4
Word lid 5
Word lid 6
Word lid 7
Word lid 8