FifaLive Wedstrijden houden bij SV RAP

3 maart 2018

FIFALive logo def

Binnenkort weer een FifaLive event bij SV RAP.

Fifalife is een organisatie gespecialiseerd in het houden van Gaming events.

IMG_0109

Het idee dat gamen alleen gedaan wordt op een zolderkamer in je eentje is een cliche waar we eigenlijk al tien jaar geleden afscheid van hebben genomen. Gamen is een fantatische manier om samen te komen en een onvergetelijke dag te beleven.

FIFAlive wil laten zien dat gaming voor iedereen is, van jong tot oud. Ook willen zij de deelnemers een onvergetelijke dag bezorgen door leuke en professionele evenementen te organiseren.

 

IMG_0114

over Fifalive :

FIFAlive organiseert game evenementen in de gehele Benelux.

De organisatie van FIFAlive heeft een grote liefde voor voetbal en gamen. Dankzij onze jaren ervaring met het opzetten van toernooien en onze maatschappelijke carrière zijn onze toernooien professioneel georganiseerd, maar is het tegelijkertijd ook altijd enorm gezellig. Een FIFAlive-toernooi is met recht een fantastische dag voor jong en oud. Daarnaast willen we de deelnemers leren om in groepsverband te handelen en respectvol met elkaar om te gaan.

FIFAlive verzorgt volledig georganiseerde game evenementen/activiteiten voor onder andere (voetbal)verenigingen, scholen, bedrijven, stichtingen en gemeenten. Zo organiseert FIFAlive ieder jaar een groot game toernooi voor Kids-United, een G-voetbalteam (geadopteerd door FC Groningen) met ongeveer 100 leden die een verstandelijke beperking hebben.

http://malivegaming.nl/fifa/

 

 

Binnenkort meer informatie.