Geslaagde meisjesvoetbal tweedaagse!

28 mei 2018

Op woensdag 2 en donderdag 3 mei organiseerden S.V. RAP, in samenwerking met Dynamo Sport en Combiwel Sport, een meisjesvoetbal 2-daagse. Een geslaagd evenement, tijdens een mooie zonnige dag, met veel enthousiaste meiden en ouders. Meedoen, plezier maken en kennismaken met meisjesvoetbal stonden tijdens de meisjesvoetbal 2-daagse centraal.

Een terugblik op het meisjesvoetbal evenement, 2 en 3 mei 2018

© Fotografie door: 207 studio.

Gedurende de eerste dag van de meisjesvoetbal 2-daagse werd er door de meiden hard getraind, dit gebeurde onder leiding van de S.V. RAP trainers. De training stond in het teken om de meiden (basis)voetbaltechnieken aan te leren en alvast klaar te stomen voor de tweede dag. Dag twee bestond uit twee onderdelen, namelijk punten scoren voor ‘player of the day’ tijdens diverse sport- en spelactiviteiten en een voetbaltoernooi.

© Fotografie door: 207 studio. 

Professioneel voetbalster Kelly Zeeman ook aanwezig

Tijdens het meisjesvoetbal evenement was professioneel voetbalster Kelly Zeeman (Ajax en het Nederlands elftal) ook aanwezig. De meiden kregen de mogelijkheid om vragen te stellen, met haar op de foto te gaan en een handtekening in ontvangst te nemen. De meiden hebben zelfs nog de gelegenheid gekregen om met de voetbalster te voetballen.

Het was erg mooi weer gedurende het meidenvoetbal evenement. Gelukkig was de organisatie hier goed op voorbereid, want de meiden werden voorzien van genoeg water en fruit. Er was tevens een goed verzorgde lunch aanwezig, wat wel nodig was voor de meiden tijdens deze actieve dagen.

© Fotografie door: 207 studio. 

De meiden zijn niet met lege handen naar huis gegaan. Alle deelneemsters ontvingen een goedgevulde goodiebag met leuke aandenken van de meisjesvoetbal 2-daagse.

Namens S.V. RAP willen we iedereen nogmaals bedanken voor de aanwezigheid gedurende de twee fantastische dagen. Hopelijk zien we jullie snel weer terug op of langs de velden bij S.V. RAP!

Bekijk het gehele fotoverslag van de meidenvoetbal tweedaagse hier.

Enthousiast geraakt? Neem eens een kijkje op de S.V. Rap meisjesvoetbal pagina.