Schrijf je vriendenteam nu in voor volgend seizoen!

3 maart 2024

Voor het seizoen 2024/2025 hebben we bij SV RAP nog plek voor een aantal nieuwe senioren vriendenteams voor op de zaterdag. Kom voetballen bij een club met een mooie historie, goede sfeer en prachtige velden — op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen.

Speel je thuiswedstrijden om 12:30 of 14:30 uur op drie schitterende grasvelden en een gloednieuw kunstgrasveld. Wij regelen een clubscheidsrechter en zetten het bier alvast koud. Geniet na de wedstrijd van de derde helft in onze kantine. Onze vriendenteams spelen in de 3e, 4e, 5e en 6e klasse: het niveau is niet belangrijk, de gezelligheid wel! Trainen is mogelijk op een dinsdag- woensdag of donderdagavond om 19:00 of 20:30 uur (beschikbaarheid in overleg).

De contributie bedraagt €300 per speler (gespreid betalen mogelijk!) en clubkleding (shirt, broekje en sokken) is aan te schaffen via Voetbalshop.nl Amstelveen. Kijk voor alle informatie op onze pagina Ledenadministratie.

Gelijk een team inschrijven of op zoek naar meer informatie? Neem direct contact op met onze secretaris Nikola via secretaris@svrap.nl of 06-26556256.