Campeones toernooi verslag (foto’s)

19 mei 2015

Afgelopen zaterdag 16 mei werd de vierde editie van Campeones del Campo gehouden.
Een prachtig toernooi voor de F1 en ETOP teams uit Nederland georganiseerd door de jeugdafdeling van sv RAP. Om 09:30 werden alle deelnemende teams onder begeleiding van de Champions League hyme aan het toegestroomde publiek gepresenteerd. Dit levert altijd weer prachtige foto’s op voor ouders.
Het toernooi stond onder leiding van jonge scheidsrechters van diverse clubs uit de omgeving zoals sv RSAP, RODA, Legmeervogels en AFC . Jongens die spelen in de eerste C-elftallen van hun club waren scheidsrechter op dit toernooi. En zij deden dit fantastisch.
Legmeervogels Etop verdedigde zijn CdC titel en eindigde in poule B met 8 punten bovenaan. Goede 2e werd Koninklijke HFC E2 uit Haarlem met 7 punten op doelsaldo net iets beter dan Volendam. In poule A ging de strijd om de koppositie tussen svRAP en Koninklijke HFC E1. Uiteindelijk eindigde Kon. HFC op de eerste positie met 9 punten door een beter doelsaldo.
De kruisfinales werd mega-spannend Legmeervogels tegen sv RAP en Kon HFC E1 tegen Kon HFC E2. Wat een titanenwedstrijd tussen de 2 teams van Kon HFC , eindelijk konden zij de krachten met elkaar meten. Na een spannende pot eindigde de wedstrijd in het voordeel van de E1. Legmeervogels won met 2-1 van RAP. De finale werd dus KON HFC E1 tegen Legmeervogels E1.

De finale stond onder leiding van de uitmuntende scheidsrechter Marc Groenland (oud speler van RAP) en de grensrechters Tommy Visser en Marcel van ’t Hoff. De finale ging goed en fel van start . Legmeervogels stond binnen 5 minuten al tegen een achterstand van 2-0 aan te kijken en kwam daarna eigenlijk niet meer in de wedstrijd. Het werd even spannend maar na de 4-1 was LMV gebroken.

Een uiteindelijke eindstand van 6-2 voor Kon HFC. Kon HFC E1 nam de titel over van LMV E1 na een fantastisch gespeeld toernooi.
Op de andere velden van RAP werd het CdC F toernooi gespeeld 4 teams streden om de felbegeerde grote beker. Na presentatie aan het publiek kon men beginnen aan dit geweldige toernooi. Roda begon sterk, DWS speelde oppermachtig en Edo en svRAP speelden fantastisch. Na in de ochtend nog een zware competitiewedstrijd gespeeld te hebben was het toernooi erg zwaar voor de jongens van RAP.
De organisatie van Campeones del Campo dankt alle vrijwilligers , de scheidsrechters , de ouders en de spelers van elk team voor het fantastische toernooi van 2015

dank aan E. Koster voor de foto’s

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”campeones toernooi”]