Nieuwe maatregelen CORONA per 13 november

15 november 2021

Voor RAPPERS en BEZOEKERS

Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Hierover is nog wat discussie dus wij verwachten ook jullie medewerking hierin en begrip en elke club kan hier misschien net iets anders in bepalen.

In het clubhuis is een QR voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in het clubhuis.
Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar wel met mondkapje en kleedkamers zijn beperkt open met QR-code, dus kom zoveel mogelijk omgekleed naar de club.

Het clubhuis moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.
Deze regels blijven voorlopig tot en met 4 december 2021 van kracht.

Het is logisch dat deze nieuwe overheidsmaatregelen veel vragen oproepen. Er wordt hard gewerkt aan het verduidelijken van alle maatregelen voor het voetbal. Indien er nog meer gedetailleerde informatie komt, zal dat te zien zijn op onze website.

Met sportieve groet,
Bestuur svRAP